
DORSZ PIECZONY W ZALEWIE (GF)
Produkt nie zawiera: glutenu, cukru
Waga Ryby: ok 330g
Produkt nie zawiera: glutenu, cukru
Waga Ryby: ok 330g
Produkt nie zawiera: glutenu, jajek, mleka
Masa produktu 500g
Produkt nie zawiera: glutenu, cukru
Masa produktu 190g
Produkt nie zawiera: glutenu, cukru, jajek, laktozy
Masa produktu 350g
Produkt nie zawiera: glutenu, cukru, jajek, laktozy
Upiecze Ci się!
Bezglutenowa mieszanka do wypieku gofrów
Składniki: mąka ryżowa, mąka owsiana bezglutenowa, maranta trzcinowa, tapioka, erytrytol (substancja słodząca), sól kłodawska, kamień winny (regulator kwasowości), soda oczyszczona (substancja spulchniająca), cynamon, kardamon.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania:
1. Rozgrzej gofrownicę.
2. Przesyp mieszankę do miski.
3. Dodaj 1 jajko i 300 ml mleka (może być roślinne). Dokładnie wymieszaj.
4. Przelewaj porcjami do gofrownicy i piecz na złoty kolor.
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
Wartość energetyczna: 815 kJ / 195 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 37g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 2 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,7 g
*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 300 ml mleka 2%.
Produkt nie zawiera: glutenu, laktozy, mleka
Masa produktu 1kg